dimecres, 18 de març del 2020

L'escola a casa: Activitat de Physical Education

Good morning Icebergs,

Let’s move a little bit! Tots trobem a faltar jugar a fora però no us preocupeu perquè ben aviat ens tornarem a trobar per jugar plegats. Us proposo 5 reptes diferents que els podeu anar fent durant els propers dies.

Challenge 1:
Menja 5 fruites i verdures al dia. 

Challenge 2:
Balance challengeUtilitza una cinta adhesiva, enganxa-la al terra i fes un recorregut com tu vulguis. Seràs capaç de caminar per sobre sense trepitjar fora? Si creus que és molt fácil, per què no ho fas marxa enrere?

Challenge 3:
Plastic cups challenge. Teniu gots de plàstic que puguem utilitzar? Feu una piràmide de 3 nivells i torneu-la a recollir sense que es caigui cap got. You can do it! 
Si no tens gots i tens figures geomètriques que puguis apilar, pots fer una construcció d’una casa, castell  o el que vulguis. Sigues imaginatiu!

Challenge 4:
Basketball challenge. Fem punteria. Utilitza fulls per reciclar i fes una pilota de paper. A més, agafa una paperera buida o qualsevol cosa que pugui fer de cistella. Comença d’aprop i cada cop que l’encistellis, allunya’t una mica més. Ets capaç d’encistellar-la de lluny? Bravo!

Challenge 5:
Let’s dance! Necessitaràs un ordinador o una televisió. Escull 2 cançons de Just Dance al Youtube i copia la coreografia que facin. Jo us proposo la primera. Per què no feu aquesta que va ser la cançó oficial del Mundial de futbol del 2010? La podreu trobar a:
Si no us agrada no patiu. Amb l’ajuda de la família, escolliu una cançó que us agradi més. Si no podeu utilitzar ordinador o televisió, engega la ràdio i comença a ballar!


Write comments about your progress. (Escriviu un comentari amb el vostre progrés).
- What challenge did you like the most? (Quin repte t’ha agradat més?).
- Explain to us what indoor activities have you done lately. (Expliqueu-nos quines activitats d’esport heu fet els últims dies a casa).

I hope you enjoyed playing these challenges. Stay fit and healthy!

Adrià

11 comentaris:

  1. hello adria ara u vax a fe . miquel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Well done Miquel! Ja ens explicaràs com t'ho has passat.

      Elimina
  2. Hola!! M’ho he passat molt bé amb el challenge 2. M’ he fet una sèrie de rutines de 5’ y les faig 3 vegades. Acabo molt cansat!

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Well done Marc! Ja veuràs com t'agradaran els reptes que us hem proposat. Have a good day!

      Elimina
  4. Respostes
    1. I love it too! Vols provar de ballar aquesta cançó? Es diu Timber. Et deixo el link. https://www.youtube.com/watch?v=a1zQ1xOjZnk
      Have fun!

      Elimina
  5. a casa tambe em fet circuits ninja!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. WOW! Great job Roger! Això m'ho hauràs d'explicar bé quan tornem a l'escola!

      Elimina
  6. Hola Adrià!!! Ens ho passem molt rebé ballant diferentes cançons del just dance que trobem al youTube! Gràcies pel Consell!!

    ResponElimina

SORPRESA!